3 op 3 voor Marc Bouwmeester in Sunshine cup Cyprus

Marc Bouwmeester , hij blijft gewoon doorgaan met waar hij de laatste dagen heel goed in is , winnen. Ook vandaag in de 3e etappe van de Sunshine cup in Cyprus heeft Marc weer toegeslagen en wint de etappe wederom met een verschil aan de finish. Bijna 1.30 minuut voorsprong heeft Marc vandaag opgebouwd en in het algemene klassement staat Marc nu met 7.11 minuut voor op nummer 2 in het algemene klassement.

Marc zijn relaas van de dag :

“Weer een point to point race van 50km. Na de neutralisatie reed de Zwitser die ik gister hielp alweer lek door z’n eigen fout. Nu moest ik vandaag af zien te rekenen met een Tsjech en Duitser. Halverwege koers moest de Tsjech lossen en werd het een 2 strijd tussen mij en de Duitser. We kregen een single track klim van ongeveer 20 a 30 minuten over vele rotsen en keien. De Duitser maakte een fout en ik reed door, zo kreeg ik een gaatje van 80 meter. Toen we boven waren kregen we een downhill van een aantal kilometer, door mijn sterke downhill werd het een groot gat en kon ik veilig door rijden naar de finish.”

Jan v Dijk