6 daagse etappe wedstrijd Andalucia Bike Race populair bij Nederlanders

Karen Brouwer, Gerben Mos, Jan Weevers, Roel verhoeven, Patrick Vissers, Mitchel Steenman, Rick van den Hanenberg, Luuk van Meijdenberg, Nico van Wollenberg, Philip van der Wees, Ron van Erck, Maarten van Kooij, Marcel van Loon, David van Lopik en Cris van Osch. Zomaar wat illustere namen uit Nederland die het in Spanje gaan doen in een 6 daagse etappe wedstrijd.

Dat de etappe wedstrijden in de lift zitten is wel duidelijk, ook de Andalucië Bike race heeft zeer veel belangstelling. In Spanje zelf natuurlijk maar ook ver daarbuiten.Mogen we zeggen dat ook een gedeelte van de Nederlandse bikers echt voor de prijzen mee doen. Karen Brouwer en Gerben Mos van KMC-Fruit to go team. Jan Weevers en Roel Verhoeven van Mijn bad-Liv/Giant. Rick van den Hanenberg van Bikers Heeswijk. Blij te zien dat de Nederlandse bikers uitzwermen naar dergelijke wedstrijden.

Wedstrijden van de lange adem, zeer veel mogelijkheden om tijd goed te maken. Zeer goede trainingswedstrijden voor een lang en mooi seizoen. Offroadbikers.eu zal trachten de thuisblijvers zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de uitslagen en belevenissen van de Nederlandse Bikers. Stay tuned.