Anna van der Breggen en David Nordemann blijven top presteren in Cyprus Sunshine Cup

Met de Nederlanders zit het wel snor in de Cyprus Sunshine Cup. Anna van der Breggen scoort wederom een tweede plaats achter Annika Langvad maar voor Erin Huck die derde wordt. Anna behoud na 3 etappe’s de leiderstrui bij de Elite vrouwen, wederom een knappe prestatie. Cyprus Sunshine Cup is zeker niet het plaatje dit jaar, veel regen die er een geheel andere wedstrijd van maakt.

233, Van Der Breggen, Anna, Specialized, , NED

233, Van Der Breggen, Anna, Specialized, , NED 207, Langvad, Annika, Specialized Racing XC, , DEN 209, Huck, Erin, Construction Zone, , USA

Bij de mannen is het Jaroslav Kulhavy die de derde etappe wint. Lars Forster tweede en Howard Grotts derde. Nederlands mountainbiker David Nordemann doet het wederom top met een vijfde plaats en is erg gelukkig met zijn optreden tot nog toe. David geeft zelf aan dat het erg goed gaat, dit nadat bij de seizoensstart hij even er uit is geweest met een blessure. De laatste dag is een XCO en daar hoopt David weer goed te presteren.

1, Kulhavy, Jaroslav, Specialized Racing, , CZE 8, Grotts, Howard, Specialized Racing, , USA 98, Forster, Lars, BMC MTB, VC Eschenbach, SUI 6, Carstensen Fini, Sebastian, CST Sandd American Eagle, , DEN 16, Nordemann, David, CST Sandd American Eagle, MTB-Club Lichtverzet, NED

Bij de Junioren is het Mick van Dijke die de winst pakt in deze derde etappe. Mooie prestatie van de jonge biker van het Stappenbelt-Specialized mountainbike team. Mick staat in het klassement ruim 15 min achter op de nummer 1 in de wedstrijd. Dat gaat moeilijk worden om nog in te halen, hopelijk gewoon een goede dag tijdens de laatste etappe.