Anne Tauber en David Nordemann hebben voor 2 jaar bijgetekend

Anne Tauber en David Nordemann hebben beide voor twee jaar bijgetekend bij het team van Bart Brentjens. Met deze twee talenten verzekerd het CST-Sandd American Eagle mountainbike team zich tot de spelen in Tokyo 2020 van twee Nederlandse topmountainbikers.

Anne Tauber die momenteel bezig is met een lang trainingskamp en het schaatsseizoen is in ieder geval al heel erg gemotiveerd om beter te presteren dan 2018. Dat het crescendo gaat met deze getalenteerde jonge mountainbikester hoeven we u niet meer te zeggen.

Jong en talentvol met een grote toekomst is ook David Nordemann. De jonge mountainbiker heeft zich de laatste twee jaar sterk ontwikkeld en goede uitslagen laten zien. Voorlopig hoogtepunt voor David is zijn derde plaats tijdens het WK in Zwitserland.

Bart Brentjens is als team manager zeer vereerd met deze twee talenten alvast de weg naar Tokyo 2020 in te slaan. Het worden nog twee mooie jaren richting de Olympische spelen en we mogen werken met twee van de grootste Nederlandse talenten van de laatste jaren. Waar is het eind voor deze twee toppers in het mountainbiken.