Anne Tauber komt het CST-AE-Sandd team van Manager Bart Brentjens versterken

Anne Tauber heeft de overstap gemaakt naar het mountainbike team van Manager Bart Brentjens. De eerste Olympisch mountainbike kampioen is verheugd om het Nederlandse talent toe te voegen aan zijn team. Dit maakt dat er bij het CST-AE-Sandd mountainbike team twee van de grootste Nederlandse talenten van de jongste jaren rond rijden.

De intentie is om Anne Tauber te laten groeien en samen op de Olympische spelen in Tokyo voor een medaille te gaan. De progressie die Anne het laatste jaar heeft gemaakt op het Internationale podium is erg goed te noemen. Voor het komende seizoen wil ze daar weer graag een schepje boven op doen samen met het team van Bart Brentjens. Vanuit Habitat mountainbike team van Maarten Kemperman naar het team van Bart Brentjens is zeker wel weer een stapje hoger. Aan de top van de UCI teams en aan de top van de UCI rankings kan ik hier hopelijk de progressie maken die ik zoek.

Anne wil ook heel graag Maarten Kemperman en zijn Habitat mountainbike team bedanken voor de schitterende samenwerking van de afgelopen 2 jaar.