Anne Terpstra presteert super in Rio

Anne Terpstra, niet altijd gaat alles precies zoals je zelf wil. De weg naar Rio was lang voor jou, eigenlijk al afgesloten. Een boek wat niet meer open ging, totdat je ineens dat bericht krijgt. Toch naar Rio, naar de Olympische spelen. Ook in het interview met offroadbikers.eu sta je te springen van blijdschap en wij zien een gelukkig mens.

Anne Terpstra Olympics Apeldoorn 002

Nu een dikke drie weken later, je rond een mooie campagne richting Rio af met een 15e plaats in de vrouwen wedstrijd. Anne, je bent een toonbeeld van flexibiliteit, een beeld van een vrouw die haar droom uit ziet komen, een voorbeeld voor velen. Je maakt dan die omslag, zonder noemenswaardige voorbereiding. Mont st Anne was al een klein feestje, op je elan heb je daar door getraind. Dan de reis en aankomst, het deed je goed. Zichtbaar gelukkig ook dat er iemand bij is die zeer veel betekend voor jou, je broer Rien.

Anne en rien (Custom)Credits voor deze foto: Han ten Hove

Vanaf de zijlijn hebben we allemaal mee genoten in Nederland. Anne, vanuit ons allemaal een dikke chapeau en gefeliciteerd met dit mooie resultaat in Rio. Trots mag je zijn op wat je hebt bereikt. Trots dat je ook hebt bewezen, Nederland als hele kleine mountainbike natie telt mee in de wereld.

Anne Terpstra Olympics Apeldoorn 006Anne Terpstra Olympics Apeldoorn 003Anne Terpstra Olympics Apeldoorn 005Anne Terpstra Olympics Apeldoorn 001

Anne, je bent een kanjer die het Nederlandse driekleur op een waardige manier heeft vertegenwoordigd.

Foto’s van Patrick Lagarde