Bike the rock in Heubach is inmiddels een legendarische wedstrijd

De wedstrijd voor de Duitse Bundesliga “Bike the rock”in Heubach is de wedstrijd die inmiddels een legendarische naam heeft opgebouwd. Komt er dit jaar een Nederlandse naam op het podium bij de Vrouwen of mannen ?

Bij de vrouwen hebben we een zeer degelijke deelname met bij de Junior vrouwen een goede kanshebster in de vorm van Puck Pieterse. Ook Daphne de Vries en Larissa Hartog die alles in de strijd gooien.

Bij de Elite vrouwen natuurlijk onze twee wereldtoppers Anne Tauber “in the winning mood” Anne Terpstra “in the winning mood”. Sophie von Berswordt die na een kleine afwezigheid weer in competitie komt en hopelijk mooie dingen laat zien. Lotte Koopmans, de frele klimster die iniddels bij Scott-Goeman onderdak heeft gevonden. Hannah van Boven uit de Giant ploeg en Aniek van Alphen die voor de Nederlandse selectie uitkomt. Dit is voor Nederland op papier de mooiste wedstrijd.

Bij de u23 mannen is het David Nordemann die kan laten zien hoe ver hij conditioneel staat. Tim en Mick van Dijke die hier tegenstanders van formaat vinden en hopelijk een goede uitslag neerzetten. Ook de U23 wedstrijd is voor Nederland met deze 3 toppers een mooie wedstrijd. Jasir kuiper gaat ook in deze categorie proberen om hoge ogen te gooien.

Bij de Elite mannen tenslotte zijn de ogen gericht op Frank Beemer en Milan Vader. Benieuwd waar Frank Beemer staat en of Milan Vader zijn belofte als zijnde een groot talent in kan lossen in een zwaar startveld wat is gevuld met wereldtoppers.