Costa Blanca Bike Race dag twee met een mooie Nederlandse inbreng op het podium

Sebastian Fini en Grant Ferguson sieren de top van het podium na de tijdrit van gisteren. Jasper Ockeloen met Martins Blums pakken een derde plaats. Het mountainbike team van Manager Bart Bentjens pakt op de tweede dag van de Costa Blanca Bike Race al goed uit.

Foto via FB pagina van Brentjens Mountainbike team.

De tijdrit van dag twee zou verschillen teweeg gaan brengen, hoeveel dat lag aan de bikers zelf natuurlijk. Sebastian Fini en Grant Ferguson, niet toevallig allebei kampioen van hun land in het cyclecrossen waren er eens goed voor gaan zitten en pakken die eerste plaats. Jasper Ockeloen met Martins Blums pakken de derde plaats. In ieder geval een mooie opsteker voor de team efforts van dit Nederlandse mountainbike team. Jasper Ockeloen kan al terug zien op een tot nu toe geslaagde wedstrijd in Spanje. Hieronder het commentaar van Jasper na deze mooie tijdrit.

“Het was vandaag een tijdrit met een golvende aanloop. En een super steile slotklim met stukken van 48%. Ik en Martins Blums werkten goed samen. Hij deed aan het begin iets meer en ik op de snelle stukken aan het begin van de slotklim. We haalden 2 teams in maar hadden nooit verwacht om zo kort te eindigen. We zijn super blij met deze podiumplek. We hadden zelfs de Europees kampioen marathon, Tiago Ferreira-Hans Becking achter ons. Tot nu verloopt deze wedstrijd buiten verwachting goed voor ons”

Hans Becking-Tiago Ferreira 4e, Robbert de Nijs-Didier Bats 9e, Remco Smits-Thom Bonder 27e, Bart Brentjens-Erik Dekker 3e in hun categorie.

De verdere uitslagen kunnen we momenteel niet geven daar de website van de Organisatie niet bijgewerkt is met volledige uitslagen.