Cyprus Sunshine cup 2017

Ook in Cyprus is vanaf morgen 3 dagen gereserveerd voor de Afxentia etappe wedstrijd. Deze wedstrijd word inmiddels door grote namen gebruikt om het seizoen een goede aftrap te geven.

Anne Terpstra is met haar hele team van Ghost Factory racing aanwezig. Anne liet al weten er heel veel zin in te hebben. De sfeer en start van het seizoen met het team geeft een erg goed gevoel. De buzzzz is aanwezig en ze wil zeker wel beter doen dan vorig seizoen. Anne heeft wel even van fiets gewisseld. Haar wintercampagne heeft veel plezier verschaft en op deze voet wil ze verder met het mountainbike seizoen.

Fotocredits MTB Nazgul

Githa Michiels van team Versluys is ook aanwezig in Cyprus en wil zich laten zien in het na Olympische jaar. Sterk en hard getraind door de Belgische die er zeker voor zal gaan en het beste van zichzelf zal geven.

Fotocredits Filip Francois

Bart Brentjens heeft het hele Brentjens Mountainbike Racing team gemobiliseerd om hier de seizoens aftrap te doen. Natuurlijk met Hans Becking en David Nordemann. Bart die zelf ook de wedstrijd rijd bij de masters en in full race mode staat. Didier Bats gaat natuurlijk de Belgische vlag met verve laten zien. Grant ferguson die door heeft laten schemeren dat hij voor die eerste plaats wil gaan. Yana Belomoina die de strijd aangaat met de grote namen in de vrouwen wedstrijd.

Foto credits FB Brentjens Mountainbike team