Dag drie van het WK in Hoogerheide

Dag drie van het WK in Hoogerheide. Geen onvertogen woord over gisteren, de lovende kritieken spreken voor zich. Het dubbeltje is voor de Nederlandse selectie niet helemaal hun kant opgerold. De lekke band van Lauren Molengraaf was een domper op een verder goede dag. Wat zoveel betekend als doorgaan naar de volgende.

Wat vandaag gaat brengen zit nu nog in een grote zak. Een dubbeltje wat 2 kanten op kan rollen, de scheidslijn kan dun zijn. Bij de Junioren zijn er 3 landen die favoriet zijn, Nederland, België en Frankrijk. Vorm van de dag, geluk en goede keuzes maken in de wedstrijd is waar het om gaat. Bij de U23 vrouwen is het Shirin van Anrooij die de gouden medaille kan winnen. Hier geld ook dat de wedstrijd zeker nog gereden dient te worden. Bij de Elite mannen zal de tweestrijd verwacht worden tussen Mathieu v d Poel en Wout v Aert. Hier geld ook dat als je een kostbare fout maakt dat er vlug 3-4 renners klaar staan om het stokje over te nemen.

Voor nu is het toe leven naar de eerste wedstrijd van vandaag de Junioren mannen. Aan Nederlandse zijde zijn er verwachtingen van Guus v d Eijnden, Keije Solen, Senna Remijn zonder de anderen te kort te doen. Van Belgische zijde zijn het Seppe de Boer, Yordi Corsus en Victor Vandenberghe en voor Frankrijk liggen de kaarten bij Leo Bisiaux.