Daniëlle Sluijter stelt aan u voor het Westland Wil Vooruit offroad team

Op maandag 12 maart vond de team presentatie van wielervereniging Westland Wil Vooruit plaats. Daar werd ook het Offroad team onder leiding van Jeffrey van den Berghen gepresenteerd. Het thema van de avond was ‘Show Time’ en de bezoekers werden dan ook begroet door heuse showgirls. Zij verzorgden tijdens de groepen het entertainment.


Om 20:00 mocht het Offroad team het podium betreden. Het team kent veel nieuwe namen en heeft ook afscheid moeten nemen van een aantal mensen. Hoog tijd om het nieuwe team te presenteren! Er werden resultaten van het afgelopen jaar besproken en nieuwe verwachtingen uitgesproken. Het Offroad team van Westland Wil Vooruit is klaar voor het nieuwe mountainbike seizoen! Er wordt dit jaar een internationaal programma afgewerkt. Er wordt zowel gereden in de nationale wedstrijden als in de XLC 3 Nations Cup. Hierin ligt de focus op de Junioren, Elite en Belofte. De nieuwelingen worden opgeleid om internationaal georiënteerde rijders te worden.

Het team kan ook komend jaar weer rekenen op eigen sponsoren, bijvoorbeeld: Caelo Sports voor het reserve materiaal, Bike2Protect voor alle onderhoudsmiddelen en van Rossem Wielersport voor de sportvoeding.
Het team bestaat komend seizoen uit…
Elite en Belofte:
Lars van den Berghen
Daniëlle Sluijter
Junioren:
Rens Rosbenders
Goof van der Poel
Maas van der Meer
Bastiaan van Dijk
Alan Roedoe
Nieuwelingen:
Fleur van der Peet
Jim Struwer
Sam Struwer
Britt Vd Hulst
Jardi van der Lee
Thijs Hazenkamp
Twan van der drift
Quinten Buis
Lennart Boekenstein
Nick Ruigrok
Lars Hooft
Tomas Bisschop
Jesper van der Valk
Mitch Ter Laak

Tekst is van Daniëlle Sluijter, natuurlijk ook bekend als lid van het team.

Foto credits zijn van Martin de Graaf