Danny van Lierop uit Someren de stille kracht bij de U23 in Hoogerheide

Danny van Lierop uit Someren ook al uit de RTC Buitenlust school en ook rijdend voor het ZZPR team van Frank Groenendaal. Is Danny de stille kracht bij de U23 die wellicht voor een mooie verassing zou kunnen zorgen met een goede uitslag in Hoogerheide. Zijn laatste test voor het WK tijdens de Worldcup wedstrijd in Besançon geeft hem hoop dat het met de vorm wel snor zit. Een 6e plaats was zijn deel daar en daar stond een zeer goed startveld aan de streep.

Danny van Lierop  U23  voor het WK in Hoogerheide

Gaat Danny in Hoogerheide de goede vorm en moraal door kunnen trekken en zorgen voor een top uitslag ? Wij gingen 6 dagen voor de belangrijkste wedstrijd van het jaar op bezoek bij de topper uit het Brabantse Someren.

Met in het achterhoofd dat het afgelopen Zondag in Besançon echt goed ging ga ik naar Hoogerheide. Ik heb me wel een doel gesteld maar het is geen halszaak voor me om die top 10 te halen. Het moment en vorm van de dag zal belangrijk zijn en ik laat het gewoon op me afkomen. Hopelijk gaat het goed en kan ik doen wat ik wil. De sfeer zal natuurlijk in Hoogerheide ook mede bepalend zijn omdat de wedstrijd in Nederland is. Ik ben in ieder geval blij met de huidige vorm en de selectie en ga er het beste van maken.

Wij wensen Danny heel veel succes en hopen op een goede uitslag.