Denise Betsema verder als “One-Woman team”

Na een zeer geslaagde rentree in het vorige seizoen is Denise Betsema er in geslaagd om zich op het goede spoor te zetten voor 2017. Met haar eigen “One-Woman team” gaat ze het nieuwe seizoen in.

“Jeeeej, eindelijk is het zover! Ik mag mijn nieuwe team voor 2017 bekend maken. Dit jaar start ik mijn eigen one-woman team. Een individueel team waar Bed&Wheels en Trek Bikes hoofdsponsoren van zullen zijn. Ik ben ontzettend trots om in 2017 voor mijn nieuwe team Bed&Wheels Trek team uit te mogen komen”

Focus 2017

Ik zal mij komend seizoen eerst focussen op het mountainbiken. Vorig jaar heb ik een goede comeback gemaakt en dit jaar zal ik mij ook Internationaal willen laten zien. Ik hoop mee te strijden om de eindoverwinning in de Benelux Cup, zal mijn eerste Wereldbekers rijden en verschillende andere wedstrijden in het buitenland. En natuurlijk zal ik ook tussendoor wedstrijden in Nederland meerijden. Verder hoop ik me te kunnen plaatsen voor het EK en WK mountainbiken, daarnaast hoop ik dit jaar op een mooie podium plaats tijdens het Nederlands Kampioenschap. Na het mountainbike seizoen zal ik me komend jaar meer laten zien in de cross. Het veldrijden was liefde op het eerste gezicht en hier zal ik vanaf oktober fanatiek mee doorgaan. Ik heb ontzettend veel zin in komend seizoen!

Trek zal mij dit seizoen voorzien van materiaal. Ik zal dit mountainbikeseizoen te zien zijn op een Trek Procaliber 9.7 WSD. Ik heb voor een 27,5 inch mountainbike gekozen, in plaats van een 29-er. Ik rijd namelijk op een relatief klein frame (15,5 cm) en ben zelf 1.66 m, daar sluiten 27,5′ wielen perfect op aan. Ik ben wendbaar en kan super manoeuvreren op mijn Trek Procaliber 9.7! In het veld zal ik te zien zijn op de Trek Boone SLR. Een carbon crossfiets met carbon Aeolus 3 wielen. Je hebt me er misschien al op gespot afgelopen cross seizoen..

Met Bed&Wheels was de vrijheid van kamperen nog nooit zo dichtbij.. Via bedandwheels.nl kun je namelijk heel gemakkelijk een camper, caravan of vouwwagen huren voor een korte break of lange vakantie. Je kunt er een kampeermiddel huren van particulieren of van bedrijven. Via de zoekmachine vind je snel een vakantie die bij jou past! Weg van suffe hotels en heerlijk genieten van het buitenleven in de natuur. En dit is natuurlijk een concept wat perfect bij mij en mijn gezin past! Genieten van het buitenleven en erop uit trekken.. Er staan dit seizoen veel wedstrijden op het programma dit wordt mij mede mogelijk gemaakt door een echte Bed&Wheels camper!

Andere sponsoren zijn RN vastgoed, Bets Fietsen, Team Building Texel, Lust for Sport, Dorian Foundation