Didi de Vries en Kim Bodeman winnen proloog in Portugal

De meerdaagse wedstrijden zijn in opkomst en worden druk bezocht, ook door Nederlandse mountainbikers. Het is vaak een mooie start van het seizoen en afsluiter van de winter periode. Ook Kim Bodeman en Didi de Vries nemen dit jaar deel en doen dat in de proloog al niet onverdienstelijk en winnen deze proloog.
Didi de Vries en Kim Bodeman.
 
In hun eigen woorden de proloog;
 
“De proloog hadden wij als doel gesteld. We wilden deze heel graag winnen. Zeker als XCE specialisten! De marathons zouden we rijden als training. Allebei hebben we nog nooit een stage race gereden en ik zelfs nog nooit een marathon. We hadden een paar rondjes verkend en alles voelde goed. We hadden vertrouwen, we hadden een keigoed plan en we hadden snelheid. Het is super fijn dat Kim en ik zo’n goed team zijn en elkaar begrijpen en snappen. In de start werd Kim gehinderd door een man die nog voor de startlijn stond. Zij kon pas als laatste vertrekken (we startten met 3 teams te gelijk) we hebben gelijk de gas hendel opengedraaid. Toen we finishten waren we super blij met het gevoel en hoe we reden. Het was dan ook afwachten tot de andere meiden gefinisht waren en we de tijden konden bekijken. Super gelukkig waren we met onze winst. Doel behaald 🙂
 
Met spanning kijken we uit naar de belevenissen van dag 2 en 3. Kim en Didi, go go go en wij helpen jullie in gedachten mee om toppers te zijn in Portugal.