Fabian Giger wint de Sunshine cup in Cyprus

Na 1 tijdrit en 3 etappe’s heeft Fabian Giger van het Kross Racing team de Sunshine cup in Cyprus gewonnen, Maxime Marotte van BH SR-Suntour KMC wordt 2e, Marco Aurelio Fontana van Cannondale Factory racing wordt derde.

Na 4 dagen is het debuut van Mathieu van der Poel geëindigd met een 3e plaats in de etappe een 4e plaats in het algemene klassement , een geslaagd oftewel een geweldig debuut van de mountainbiker van BKCP-Corendon. Is dit voor Mathieu de aanzet naar een mooie mountainbike carrière , brengt hij het mountainbiken dan ook naar een hoger niveau in Nederland ?

Rudi van Houts kan met een 9e plaats in de etappe en een 7e plaats ook terug kijken op een goede wedstrijd. Over krap 2 weken mag Rudi samen met Hans Becking aantreden in de wedstrijd van het jaar “de Cape Epic” en met de vorm gaat het zeker wel de goede kant op getuige dit resultaat.

Frank Beemer , de Habitat Mountainbike team renner is met een 24e plaats in de etappe en een 23e plaats in het algemene klassement de 3e Nederlander die zich heeft doen gelden in dit mooie gezelschap van top mountainbikers.

Foto credits FB , Brentjens Mountainbike team.