Finn Keunen uit Baarlo wint de Jos Feron Cup

Finn Keunen uit Baarlo wint Jos Feron Cup

Afgelopen zondag, 29 januari, werd de laatste wedstrijd om de Jos Feron Cup verreden. Ook voor Finn Keunen uit Baarlo was dit nog een spannende wedstrijd. Hij stond 5 punten los van de nummer 2 in het algemeen klassement. Er mocht op deze dag dus  niets fout gaan.

 In het eerste blok was het zoals gewoonlijk de beurt aan de nieuwelingen/ junioren. Voor Noud Peeters uit Kessel was er nog de mogelijkheid om het klassement te winnen. Dan moest hij op deze wedstrijd 3 punten pakken op de nummer 1 in het klassement.

Op dit erg blubberige parcours is dit helaas niet gelukt. Hij kwam als 5e over de finish en werd daarmee 2e in het eindklassement. Een mooi seizoen was het voor Noud.

In deze categorie verschenen ook Kevin Laning, Glenn Caumans en Jules Ursulman.

Bij deze heren ging het om plek 3, 4 en 5 in het algemeen klassement. Kevin die erg rustig aan de start verscheen, wist vandaag naar een 1e plek te rijden, daardoor eindigde hij als 4e in het algemeen klassement. Glenn wist bij het algemeen klassement 3e te worden en Jules 5e.

Bij cat. 2 waren het Finn Keunen en Freek Bouten die streden voor plek 1 en 2 in het eindklassement. Na een goede start streden de mannen op dit zware parcours voor wat ze waard waren. Dit resulteerde voor Finn in een 3e plaats en voor Freek in een 2e plaats.

Finn won daarmee de Jos Feron Cup, Freek eindigde in het eindklassement op een 2e plaats.

Bij de jeugd categorie 1 was het Zepp Aelen die na een drukke start goed weg wist te komen. Dit toch wel vlakke parcours was niet echt zijn ding, maar hij wist toch een mooie wedstrijd te rijden, die resulteerde in een 12e plaats. Dat was ook zijn plekje in het eindklassement.

Het was een mooi winterseizoen voor MTB Baarlo. De renners hebben mooie resultaten geboekt. Nu gaan zij zich opmaken voor de landelijke wedstrijden.