Mooi podium Githa Michiels tijdens de Sunshine cup Cyprus

Githa Michiels de Belgische kampioen en Bikester van het Versluys team heeft een goed begin gemaakt in Cyprus. Tijdens de Sunshine cup een etappe wedstrijd is de 3e plaats in het algemene klassement haar deel geworden. Voorwaar een prestatie waar je na een lange winter hard werken en trainingskampen trots op kan zijn.

Dag 1 begon voor Githa niet super in de tijdrit , een 16e plaats was haar deel maar echt veel was er niet verloren. In dit top veld vrouwen lagen de tijden dicht bij elkaar. Vanaf de 2e etappe is het dan het sein om goed te rijden en te gaan voor een mooi klassement. De uitslag van deze dag doet het beste vermoeden en een 5e plaats is haar deel. De 3e etappe is met een 4e plaats nog beter en ook de 4e etappe is waar je op hoopt en met een 4e plaats een logische voortgang van de voorgaande dagen.

Als je zo vroeg in het seizoen na een winter werk deze wedstrijd het podium mee kan bezetten dan geeft dat de groei aan die er het afgelopen seizoen en winter seizoen is geweest. Internationaal mee draaien bij de vrouwen is zeer wel mogelijk en bied Githa een mooi Olympisch seizoen in het vooruitzicht. De wereldbekers komen straks dichterbij en om daar goed te presteren is wel een doel dit seizoen.