Goede resultaten van Nederlandse Junioren

Het pak was weg van 146 bikers met de verwachting dat er door de Nederlandse Junioren wel goed gepresteerd ging worden. Verwachtingen die gewekt werden door voorgaande wedstrijden en door de startplaatsen en vorm.

Nick Klijn

Vanaf de start is het in ieder geval Rens Teunissen van Manen die goed mee gaat voorin. De eerste ronde liep niet zo lekker vertelde hij maar nadien kon hij goed mee komen. Vanaf de eerste ronde was het ook een inhaalrace van Nick Klijn die startnr 57 op zijn stuur had zitten. Nick die de hele race sterk heeft gereden en uiteindelijk als 6e eindigde in dit veld. Voorwaar een sterk optreden van Nick. David Haverdings stond ook wat verder naar achteren en was ook gedwongen tot een inhaalrace. David die net uit een zware trainingsperiode komt en niet super was maar die zich uiteindelijk naar de 16e plaats heeft gereden.

ook Kas van Geest was tevreden over zijn wedstrijd waarvan later een interview via de FB pagina. Jelte Jochems die verteld de hele wedstrijd goed te kunnen klimmen en harder afdaalde dan de concurrentie. Freek Bouten, die de pechduivel tegen kwam en een zakkende zadelpen had, wat niet bevorderlijk was voor zijn prestatie.

Al met al een mooie wedstrijd met goede resultaten.