Gulbergen24: Marathon rijden op z’n Brabants!

Heerlijke hobby dat mountainbiken! Ben je op zoek naar een mooie mountainbike-uitdaging? Alleen of met een team? Wil je ervaren hoe het is om ’s nachts te biken? Dan is Gulbergen24 zeker iets voor jou! Goed te bereiken vanuit Nederland en Belgie, want het evenement vindt plaats onder de rook van Eindhoven. Het is geen wedstrijd voor de pure fanatiekeling, maar juist een evenement voor iedereen. Gezelligheid en sportiviteit staat voorop. Het evenement biedt twee dagen (23 & 24 september 2017) mountainbike-passie op en om het Landgoed Gulbergen.

Ook komend najaar rijden weer honderden deelnemers hun ronden over het uitdagende parcours. Sommigen rijden individueel, zelfs 24 uur (bijna) onafgebroken. Anderen rijden de 6-uurs marathon. Vaak zijn het teams die samen, in estafettevorm proberen de grenzen te verleggen en zoveel mogelijk kilometers en hoogtekilometers af te leggen in 6 of 24 uur. Die ronden worden automatisch geregistreerd met transponders.

Je rijdt dwars door dé familiedierentuin Dierenrijk, langs de verblijven van beren, tijgers, apen, flamingo’s en kamelen. Die bijzondere route is natuurlijk alleen dat ene weekend mogelijk. Net zoals de tracks over tijdelijke bruggen en door de feesttent, trouwens.

Wat is de Brabantse vertaling van ‘fun’?

Ontdek het op Gulbergen24, tijdens twee dagen gezelligheid, sportiviteit, lachen, kameraadschap, teambuilding, uitdaging, vertier. Dus deelnemers, supporters, vrienden en familie, kom samen genieten van muziek, hapje en drankje. Zie de downhillers naar beneden komen. Ook kinderen gaan zich weer vermaken met het stuntfietsen van Patrick Smit en kunnen tekeer gaan op het springkussen.
Gulbergen24 is 24 uur ‘fun’ voor iedereen! Schrijf je nu nog in: Klik hier!