Guus Olde Monnikhof solo verder met Craft-Ten Tusscher

Guus Olde Monnikhof gaat het dit seizoen Solo als “One-Man team” doen. Guus die een pechvol 2016 inmiddels achter zich heeft gelaten en de focus vol op 2017 heeft staan. Groeien in de discipline waarin hij goed en sterk is XC Eliminator. Wij vroegen Guus eens hoe het er nu voor staat in het jaar waarin weer Worldcup XCE wedstrijden worden verreden.

Ja ik rijd komend jaar nog voor Craft-TenTusscher. Het team stopt er mee maar ik ga door met TenTusscher als individuele sponsor. Verder heb ik nu een sponsor overeenkomst met Plantina en Tonzon. Fiets word weer Cannondale en Craft doet de kleding nog steeds. Komend jaar ga ik meerdere Worldcups rijden zoals, Apeldoorn, Volterra, Winterberg, Antwerpen en Waregem. Ook ga ik naar de xce in Nals. 24 maart het ik mijn eerste Eliminator in Marseille.

Goede vooruitzichten voor een van de kannonnen uit de  XCE mountainbike discipline. Guus het ga je goed dit seizoen en laat zien dat Nederland een XCE land is.