Hans Becking andermaal beste Nederlander in HC wedstrijd van Haiming

Hans Becking van het CST-Sandd-AE mtb team zijn vorm kent momenteel een hele goede tijd. Met een 13e plaats in de HC wedstrijd van Haiming kan Hans terug zien op een goede wedstrijd. Wederom een bevestiging van zijn vorm, waar is het einde dit jaar ? Met dit resultaat is hij tevens best geklasseerde biker van de Benelux.

Michiel van der Heijden en Jens Scheurmans hebben allebei in de eerste ronde al de strijd moeten staken door een valpartij waar 3 bikers bij betrokken waren. Dit is een DNF van 2 Benelux bikers waar vandaag het een en ander van verwacht werd. Jammer dat hun sportieve aspiraties vandaag niet tot bloei hebben kunnen komen.

Commentaar van Michiel op zijn DNF,

Een renner voor mij reed tegen een lantaarnpaal aan, dan kun je niets anders meer doen en de valpartij was het gevolg. Met flink wat schrammen en builen dacht ik verder te kunnen. Mijn stuur was helaas gebroken en dat geeft dan een DNF omdat je gewoon niet meer verder kan. Heel erg jammer, dit heeft gelukkig geen gevolgen voor volgende weekend. Een weekje herstel en dan zal het weer top zijn.

Kevin Panhuyzen kan dan tevreden terug zien met zijn 18e plaats vandaag. De Habitat biker werkt aan zijn vorm richting de WC wedstrijden en die is stijgende.

Bart de Vocht op de 26e plaats en Didier Bats op de 33e plaats. Frank Beemer is op de 34e plaats de Beneluxbiker die de rij sluit.