Hel van Groesbeek organiseert komend jaar drie wedstrijden

Net voor kerst en oud/nieuw jaar komt een verheugend bericht binnen via de Hel van Groesbeek. Mooi nieuws kunnen we als mountainbikers altijd gebruiken en zeker in deze vorm. Lees even onderstaand bericht wat binnen kwam.
hel-van-groesbeek-2 hel-van-groesbeek
Het was al uitgelekt maar tot onze grote vreugde kunnen wij zeggen dat we dit jaar niet 1, niet 2 maar 3 dagen mountainbike wedstrijden gaan organiseren in Groesbeek.
 “Het Hel van Groesbeek Festival”

Allereerst organiseren we op 9 april de marathon zoals we die afgelopen jaren hebben georganiseerd over 35, 70 of 105 kilometer. We hebben de route weer aangepast met nieuwe stukken en de gebruikelijke scherprechters. Op donderdag 29 december 2016 om 20:00 opent de inschrijving voor de 4e editie van de Hel van Groesbeek mountainbike-marathon. De link naar het inschrijfformulier zal vanaf donderdag 29 december te vinden zijn op onze Facebook pagina en onze website.

Dan hebben we het weekend van 24 en 25 juni dag 2 & 3 met op de zaterdag een LJC wedstrijd en op de zondag 3 wedstrijden op een ronde van 8 á 10 kilometer door het gebied “De Hel” waar begin jaren 90 één van de eerste Grundig Wereldbeker wedstrijden werd verreden. De meesten van jullie kennen dit vanuit de marathon als het zwaarste stuk van de route met o.a. de stenen-afdaling en de Bikesight-Klim. Voor de LJC zal het parcours worden aangepast aan de LJC-maatstaven. Op de zondag kun je kiezen uit wedstrijden van 75,105 of 150 minuten (he waar kennen we dat van? 🙂 ) en deze zijn toegankelijk voor iedereen die een wedstrijd wil rijden, met of zonder licentie. Dat wordt dus Old-Skool mountainbiken (29-ers zijn gewoon welkom hoor) voor iedereen van elke leeftijd op een erg gaaf en uitdagend parcours!!

http://www.mtbgelderlandzuid.nl/ houd deze website en de FB pagina in de gaten.


Rest ons niets anders dan jullie fijne feestdagen toe te wensen en hopelijk tot ziens in 2017 bij onze wedstrijden!!