Invicta Watches is hoofdsponsor van nieuw strandrace team

Met het nieuwe strandseizoen voor de deur heeft Invicta Watches zich als hoofdsponsor gebonden aan een nieuw strandraceteam. De populariteit van het strandracen heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Nieuwe strandraces schieten als paddenstoelen uit de grond en ook komen er steeds meer professionele teams.

Invicta Watches gevestigd in Hedel (vlakbij Den Bosch) had dan ook de interesse om een Brabants team te sponsoren voor de komende 2 seizoenen.  De basis van het team bestaat vooralsnog uit 3 mannen en 2 dames. Het doel van het team is om het strandracen in Brabant populairder te maken. Het team heeft dan ook extra fietsen ter beschikking om mensen uit de omgeving kennis te laten maken met het strand.

Met Pauliena Rooijakkers en Ronan van Zandbeek heeft Team Invicta 2 renners in het team die het strandracen al langere tijd doen. Pauliena Rooijakkers is de regerend Nederlands Kampioene bij de dames en Ronan van Zandbeek heeft de afgelopen jaren de nodige wedstrijden op het strand gewonnen.

Marc Kivits heeft het strandracen vorig jaar voor het eerst gedaan en had de smaak meteen te pakken. Dit jaar is zijn doel om door de professionele steun en materialen de stap richting de top te gaan maken.

Celine van Houtum en Robbie Gevers zijn beide goede wegrenners en gaan dit seizoen voor het eerst kennis maken met het strand. Het team geeft hun dan ook alle gelegenheid om dit seizoen hun plek te vinden en de ondersteuning en kennis te bieden om mooie uitslagen te behalen.

Het team gaat voor het eerst het strand op bij de Derp Bikers Beachrace in Egmond. Daarna wil het team aan zo veel mogelijk strandraces in Nederland Belgie en Frankrijk deel gaan nemen en hoopt het team meerdere brabanders warm te maken voor de strand wedstrijden.