Jeroen van Eck tweede in Lourdes zijn eerste eliminator race van het seizoen

Tijdens de Coupe de France XCO wedstrijdserie is er in Lourdes ook een plaats gereserveerd voor de XCE rijders. Jeroen van Eck kan zich hier meten met de wereldtop en laat zien waar hij staat. Een tweede plaats achter de Wereldkampioen met een super goed gevoel.

Jeroen van Eck; Enorm trots op wat ik heb laten zien vandaag. Alles waar we zo hard voor getraind hebben de laatste maanden en dat wat vorig jaar nog net niet lukte, viel vandaag allemaal op zn plek! Wauwh!
Denk aan, vrij koersen, inhaalacties doen, verdedigen, rustig blijven. Ik kon er zelfs van genieten 😊 en dat heb ik gedaan in de finale, twee waanzinnige acties die mij aan kop brachten.
Voor het eerst ècht Laten zien wie ik ben en wat ik allemaal kan!
Een gedachte foutje in de laatste bocht waardoor ik m’n koppositie verlies maar ook daar ga ik/heb ik een oplossing voor!
Nipt tweede achter de Wereldkampioen

.