Jeugdveldrijden in deze bijzondere tijd in Helmond

Dat het voor eenieder een bijzondere tijd is dat hoeft geen nadere uitleg. Dat er verenigingen zijn die toch hun wedstrijd door laten gaan is bij alle afgelastingen van dit moment wel bijzonder. Bij RTC Buitenlust in Helmond gaat morgen de “Jos van der Vleuten Cross” gewoon door. Nou ja zeg, zo gewoon is dat niet onder de nu geldende voorwaarden. Geen publiek mag er bij aanwezig zijn, een jeugdveldrit zonder publiek !? Zonder opa en oma, zonder vader en moeder, zonder broertjes en zusjes en zonder de mensen die de jeugdsport een warm hart toe dragen. Zeker niet makkelijk voor een club die ook nog eens een grote regionale aanzuiging van wielertalenten hebben.

Treffender kan het niet uitgebeeld worden, Offroadbikers.eu in actie tijdens een van de eerdere evenementen van RTC Buitenlust. Op deze manier kan het helaas niet morgen.

De voorzitter belde ons vorige weekend of wij op het gebied van media aandacht iets voor Buitenlust kunnen betekenen. Het antwoord hierop was uiteraard ja maar het heeft wel wat haken en ogen. Wij gaan trachten de informatie voorziening over de gehele dag zo goed mogelijk te voorzien. Filmpjes, foto’s en uitslagen met korte wedstrijdverslagen per categorie. Zo ongeveer gaat de dag van morgen er uit zien. 1.5 meter dient gerespecteerd te worden en dat is best een uitdaging. Creatief omgaan met de omstandigheden is een pre, alles goed in beeld brengen de uitdaging. Samen met de mensen van Buitenlust zijn wij er van overtuigd dat dit gaat lukken.

Houd de FB pagina en onze website in de gaten morgen, er gaat gestreden worden op bovenstaand parcours en om de prijzen en bekers.

http://www.offroadbikers.eu