John van de Wouw en Freddie van der Schoot zijn nog steeds in de race

 Tegen alle wetten in rijdt team van de Haterd in de vorm van John van de Wouw en Freddie van der Schoot nog keurig mee in de Cape Epic. Dat het niet van een leien dakje gaat, is inmiddels bekend. De gezondheids- cq ziekteverschijnselen van Freddie zijn niet hoopgevend al is hij vandaag de dag weer doorgekomen. John schrijft een frame af ( zie filmpje) en ook bijna zichzelf, net geen val in een 5 meter diep ravijntje. De lotgevallen van John en Freddie hieronder even aangegeven.

 

Stage 4 Cape-Epic …Wederom vannacht aan de 💩💩…voor de start nog even naar de dokters hier….pilletje erin 5min voor de start alles uitgekotst ….starte ja/nee proberen enzenz…dus weg met een lege maag. Om de tegenvallende prestaties van afgelopen dagen moesten we vertrekken vanuit startvak B (starten dan 10min later)wonder boven wonder ging het redelijk en kon het gas een klein beetje open John Van de Wouw (die van begin tot eind kop heeft getrokken)zag dat meteen en reageerde er alert op …..beetje bij beetje eten en aansterken …voelde mijn eigen steeds beter , zo goed zelfs dat we wegreden met zijn 2en en zelfs aansluiting kregen bij de laatste van de A groep !maar bij 50km kwamen de krampen en de rugpijn weer terug waardoor het gas er weer afmoest ….maar een beetje hoopvol zijn we weer mede dankzij de fantastische verzorging van Rudi van Houts die me er samen met john toch weer weet op te zetten. Ook bedankt voor de fantastische steun van Toon Van de Haterd ,Wilma Vd Haterd en natuurlijk Ellie Van de Haterd die ons altijd opwachten bij de finish …..hard fietsen kun je trainen maar gezondheid heb je zelf niet altijd in de hand ….als je nog nooit tranen van pijn hebt gezien ?…hier zijn ze …..En iedereen bedankt voor de steun en toffe berichtjes We hebben ze nodig er gaan nog zware etappes komen …..Thx en grtzz Freddie.

John over de dag dat hij even een valpartij had en een frame afschreef. Stuur deze 2 kanjers ff een berichtje om ze een hart onder de riem te steken. Alle hulp om uit te rijden is welkom.

“Freddie heeft een slechte nacht achter de rug en twijfelt of hij wel van start kan. Toch sleept hij zichzelf weer de fiets op. Onderweg kent ook John zijn eerste tegenslagen. Ten val gebracht door een andere biker weet hij zichzelf net vast te pakken en voorkomt hij een val vijf meter diep het ravijn in. Helaas wel een gebroken achterbrug maar ze weten het te repareren met Macgyver tape. Samen bereiken ze toch weer de finish.
Voor degene die ook de Cape Epic willen meemaken heeft Freddie een advies, ga er maar is aan beginne,het is net geen Landgraaf”