Kevin Panhuyzen gaat weer voor topnoteringen

Niet alleen in Nederland laten de mountainbikers zich opmerken door goede resultaten. Onze zuiderburen zitten momenteel ook in de lift en zetten zeer goede resultaten neer. Neem Githa Michiels en Jens Schuermans. Net achter deze 2 is er weer een derde topper in wording. Kevin Panhuyzen uit het Belgische Peer.

Fotocredits; Patricia Cristens met deze mooie foto van Houffalize

Kevin Panhuyzen bleef niet van pech verspeend de jongste jaren. Zijn ploeg hield er half en half mee op. Zichzelf reddende met wat prive sponsoren, de ondersteuning van G-SKIN en BMC geven hem het geloof wat zo belangrijk is. Het bloed kruipt waar het heen wil, voor Kevin is dat richting de top. De belofte die hij altijd was is hij momenteel in aan het lossen. De 3 Nations cup van Houffalize leverde hem al een 2e plaats op. Met hulp van de Belgische bond en Bondscoach is de sympathieke zuiderbuur terug op weg naar de top.

Kevin Panhuyzen leeft voor de mountainbike, altijd volle focus en inzet.


De technische stylist uit het Belgische Peer zet in Andorra een sterke prestatie neer met een 19e plaats. Zojuist hadden we nog even contact met hem over de stand van zaken in Les Gets.

Kevin Panhuyzen; Het parcours in Les Gets is niet super spectaculair maar er zitten mooie klimmen in die me wel liggen. Als ik de lijn van Andorra door kan trekken kan er ook zomaar een mooi resultaat uit de bus komen. Er zitten wel leuke stukjes in het parcours en ik kijk uit naar de Zondag. Eerst nog de Short Circuit van Vrijdag doen en hopelijk loopt dat zoals ik wil.