Langzaam aan een nieuw begin maken

Langzaam aan worden er nieuwe data van wedstrijden bekend gemaakt. Langzaam aan is er zicht op een nieuw begin van de competitie. Natuurlijk kijkt iedereen er naar uit en laten we met zijn allen hopen dat we er samen uit komen.

Zo snel mogelijk of als de grens het toelaat zullen er weer wedstrijden georganiseerd worden. Het zal niet makkelijk zijn maar eens de eerste wedstrijd weer vaststaat en je weer uitzicht hebt op wat je voorheen deed ziet het er weer een heel stuk beter uit. Plannen maken is dan weer een eerste behoefte, doen waar je goed in bent het mooiste wat er is.

Tot het zover is zullen we allemaal moeten doen waar we goed in zijn maar dan in ruste. Je kan heel creatief verschillende vormen bedenken om jezelf en anderen te vermaken. Laat ze zien zodat iedereen mee kan doen en heel belangrijk in deze tijd mee kan lachen. Verlies de moed niet, er is altijd licht aan de einder.

Voor nu, houd jezelf op peil en geniet van wat je hebt. Je kan gaan mountainbiken maar wel alleen. Je kan gaan trainen en langzaam weer doelen stellen. Wij zouden bijna zeggen ga biken, geniet van het leven en blijf gezond om er weer tegen aan te gaan als het zover is.

Wij blijven in beweging, jullie toch ook !?