Magic Sun, Eagle Five bifocale fiets-leesbril

Vorig jaar hebben we de bril getest die we het kleine broertje van deze bril kunnen noemen. Nu geeft Magic Sun ons met de Eagle Five al 2 maanden een prettig en comfortabel zicht. Met sterktes van het leesgedeelte die van 1.5 naar 3.0 gaan is er vrijwel voor iedereen een fiets leesbril te verkrijgen.

Het model van de Eagle Five is wezenlijk beter dan zijn kleine broertje, mooier ook om te zien, dat is tegenwoordig ook wel een ding. Comfortabel op de neus, goed achter je oren. Verschuiven doet de bril praktisch niet, pootjes die mooi rond het hoofd vormen en druk geven maar niet te veel. Bij de ogen sluit hij mooi aan en geeft geen ruis en tranende ogen. Een leuk item is de nosepad die in 3 verschillende kleuren mee word geleverd (zwart , grijs en oranje) zodat deze altijd passend is te maken met je outfit.

eagle five1

De glazen die jou het goede zicht geven, je de fiets computer weer goed laten lezen. Je telefoon die ineens niet meer een grote wazige vlek is omdat je je leesbril niet bij hebt. Op het strand heb ik geen andere bril meer nodig, ik heb nu een leesbril en zonnebril ineen. Het gebruiksgemak van deze Eagle Five is erg groot en geeft me ten alle tijden zicht als het nodig is. Geen vertekent zicht en mooi helder beeld.

In de auto is het prettig om de Tom Tom weer in te kunnen stellen zonder eerst mijn leesbril te zoeken. Met de 3 verschillende kleuren glazen ( smoke, geel en blank) is er ook voor alle omstandigheden een fijn glas. Geel is met name fijn als het heiig of mistig is en geeft je dan veel contrast. Blank voor het echte slechte weer, hoewel ik geel altijd prefereer door het contrast. Ook een koordje is bijgeleverd alsmede een pouch waar de bril inclusief glazen in kan. Een zacht zakje waar de bril ook in kan om hem te beschermen.

eagle five

Compleet wordt alles keurig netjes geleverd via de post en het plezier wat ik van deze bril heb is ontegenzeggelijk erg groot. Waarom was dit er pak hem beet 10 jaar geleden nog niet.

Voor € 59.95 is de bril te koop via www.leds-sport.nl kijk ook eens voor de andere brillen en top kwaliteit lampen op deze site.