Marc Bouwmeester in Schladming voor puntjes op de i

Marc Bouwmeester, de Nationale trui ziet hij zeker wel zitten en een goede uitslag in Heubach nog meer. De selectie voor het WK is nog niet bekend en er is aangegeven dat deze na Heubach bekend word gemaakt.

Marc Bouwmeester legt competitie zijn wil op

De halve selectie van het Mijn BAD-LIV/Giant team zit in het Oostenrijkse Schladming. Annemarie Worst rijd de Alpentour mee en ook Jan Weevers geeft daar het beste van zichzelf. Marc Bouwmeester is mee om daar gewoon serieus en goed te trainen om de laatste puntjes op de i te zetten. Marc heeft een pechvol seizoen gekend na een heel voortvarende start in Cyprus.

“Door mijn materiaal pech in Albstadt, kon ik geen selectie vooraf afdwingen, maar de vorm is goed, dat heb ik in Eupen bewezen, nu in Heubach nog een keer laten zien”

Heubach is dan misschien toch nog de kans om je te plaatsen voor Nove Mesto, gezien zijn rijden zou dat mogelijk moeten zijn. Met de winst vorige week in de Beneluxcup in Eupen al op zak en een goede voorbereiding is Heubach de laatste kans om je goed te tonen. Er zal een goed startveld staan in de Duitse HC wedstrijd, gelijk ook een kans om je met de besten te meten. Schladming is dan een mooie gelegenheid om inderdaad die laatste scherpte aan je vorm te geven.

“Meer dan mijn best kan ik niet doen, momenteel geef ik me voor 100% dus ik hoop dat het genoeg is voor een WK”

Marc heeft een prachtig decor om zich voor te bereiden dus die 100% zal wel iets meer zijn.