Milan Vader vind in Livigno zijn voorbereiding voor het WK

Zijn eigen weg zoeken met de dingen die hij zelf vind dat goed voor hem zijn dat typeerd Milan Vader. Zijn voorbereiding voor het WK in Val di Sole vind plaats in Livigno in Italië. Daar kan Milan de hoogte in en vind hij trails waar de vorm aangescherpt kan worden. Voor de rest van het seizoen WK inclusief is dit wat hij zelf vind dat nodig is.

Milan hier in volle actie.

Milan was niet zo lekker terug gekomen van de spelen als hij zelf gewild had. De eerste paar ronden ging het best goed in Tokyo maar daarna zakte ik langzaam weg en dat simpelweg omdat de anderen beter waren. De reden voor mijn absentie tijdens het EK is dat ik dus met dat mindere gevoel terug kwam van Tokyo. Ondanks dat ik zelf dacht wel een podium te kunnen rijden tijdens het EK in Novi Sad. Maak de keuze maar, een EK laten schieten om beter te zijn tijdens het WK. Dat geeft ook meteen aan dat de wil om de rest van het seizoen nog te schitteren ook aanwezig is om in Livigno dat te doen wat nodig is. Hard trainen, op hoogte verblijven, genieten van het trainen en mountainbiken in mijn favo trainingsgebied en bij dat alles zorgen dat de moraal hoog blijft.

Een vergelijking met Tokyo kun je echt niet maken daar dit weer een andere wedstrijd was tijdens een ander gedeelte van het seizoen. De omstandigheden in Tokyo waren zonder meer zwaar ook ivm de temperaturen. Val di Sole zal van een geheel andere orde zijn en daar hoop ik na de eerste 2 ronden weer gewoon mee te spelen met de top. Als supporters van Milan zien wij natuurlijk graag wat hij laat zien op bovenstaande foto. Goed zijn met het WK is zijn 2e grote doel van dit jaar en dan de worldcup wedstrijden nog goed afsluiten. Zowiezo geeft Milan aan het NK te rijden en dat geeft eens te meer een reden om af te reizen naar Sittard alwaar hij op zijn thuisparcours andermaal de titel hoopt te pakken.

 

Voor nu willen wij allemaal Milan aanmoedigen om heel hard te rijden tijdens het WK om samen met Mathieu van der Poel en David Nordemann de Nederlandse driekleur te verdedigen.