Moniques Bikeshop uit Eindhoven gaat stoppen met de mountainbikeshop

Normaal zijn we niet zo van dergelijk nieuws, nu echter de uitzondering die de regel bevestigd. Ook in onze historie van de mountainbike wereld komen ze terug en denken we met veel plezier aan Monique en Gerard.

Een begrip in de mountainbike wereld gaat er over niet al te lange tijd niet meer zijn. Monique en Gerard hebben besloten om met hun winkel in Eindhoven te stoppen. Ruim 25 jaar historie is binnenkort niet meer. Altijd waren zei daar waar de wedstrijden waren. Genieten en helpen was hun ding. Wedstrijden rijden hun leven. Onderstaand de reden van het stoppen van Moniques Bike Shop in Eindhoven.

Na ruim 25 jaar MBS hebben we met veel pijn in ons hart moeten besluiten om te stoppen met de MTB shop !!!
Op de 1ste plaats om medische redenen en daarnaast zijn ook het veranderde winkelgedrag en de steeds hogere eisen van de distributeurs redenen om niet meer verder te kunnen/willen !!
We vonden het verschrikkelijk moeilijk om deze beslissing te moeten nemen mede omdat we in de loop der jaren toch een vaste kern van trouwe/lieve klanten hebben opgebouwd die het waardeerden dat we altijd voor hen klaarstonden.
Maar helaas is het niet anders en daarom starten wij vanaf Zaterdag 1 December met een gigantische uitverkoop van alles wat we in de winkel hebben staan/liggen.
Zoek je dus nog een fiets,accessoires of kleding kom dan snel langs voordat het echt te laat is !!
Zeker nu we net voor Sinterkerst zitten is dit een mooie kans om iets moois goedkoop te scoren.

We hebben heel veel scherpe aanbiedingen op,zoals al eerder gezegd,het gehele voorradige winkelassortiment.
Omdat we dit modeljaar nog Scott en Kona dealer zijn worden lopende bestellingen gewoon uitgeleverd en kunnen er,indien voorradig,nog 2019 modellen besteld worden tot eind April.

Tot en met Zaterdag 22 December gelden onze normale openingstijden nog maar vanaf Donderdag 2 Januari
In de tussenliggende periode zijn we gesloten ) zijn we alleen nog geopend op Donderdags van 12.00 uur tot 18.00 uur,Vrijdags van 10.00 uur tot 20.00 uur en Zaterdags van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Groetjes van Gerard en Monique en hopelijk tot snel !!!