Mooie kampioenen op dag 1 van het Locatus NK mountainbike XCO in Apeldoorn

Het NK Mountainbiken in Apeldoorn gaat vandaag haar tweede dag in, gisteren waren de Masters, Amateurs en funklasse categorieën aan de beurt.

In de verschillende klassen waren wel de geijkte namen die het mooie weer maakten, mooie kampioenen die het allemaal dik hebben verdiend.

Masters 30+

Daan Bongers krijgt het na jaren van proberen eindelijk klaar om die mooie trui om zijn Baarlose schouders te hangen. 2e plaats voor Bas de Bruin en 3e plaats voor Tom Hoekman.

Fotocredits via FB van Daan Bongers

Masters 40+

Masters 40+ hebben meestal een startveld van ex toppers die er nog steeds voor gaan. Hier is het Maikel Govaarts die zijn zoveelste trui op gaat halen, veel en hard trainen geeft waar je voor gaat, 2e plaats voor Micha de Vries en 3e plaats voor Ramses Bekkenk.

Fotocredits via FB van Vincent de Vries

Masters 50+

Bij de masters 50+ toch weer die dekselse Patrick Jansen, na zijn 3e plaats op het WK is de vorm nog erg goed met als bonus de Nederlandse driekleur. 2e plaats voor Jan Weevers en 3e plaats voor Arne Nuijs.

Fotocredits via FB van Arne Nuijs

Amateurs

Bij de Amateurs werd wel een harde en goede strijd verwacht, Micki van Empel trekt dit keer aan het langste eindje en kan die mooie trui over zijn ranke schouders heen trekken. 2e plaats voor Liwald Doornbos en de 3e plaats is voor Yannick Runhart.

Fotocredits via FB van Liwald Doornbos