Mountain Sport-Stevens mountainbike team is klaar voor 2017

Met nieuwe partners en een nieuwe renner, gaat het jonge Belgische team met veel ambitie de toekomst tegemoet.


Het Mountainsports-Pivot MTB team gaat in zee met Stevens fietsen en ruilt Pivot dus in voor het Duitse merk uit Hamburg. En word dus MountainSports-Stevens MTB Team.
Het Team voor 2017 onder leiding van teammanager Ivan Vanden Haesevelde:
Met Rob Vanden Haesevelde en Jonas Demuylder beide uitkomende in de U23 (Beloften Categorie) zetten we in op twee talentvolle en ambitieuze MTBikers. Met deze twee hopen we dan ook om de komende jaren zowel op nationaal en internationaal vlak mooie en beloftevolle resultaten neer te zetten. Samen gezond groeien en bijleren is dus de boodschap.
Dankzij Stevens zullen de renners worden uitgerust met een echt XC RaceMachine: de Stevens Sonora SL. Om de techniek bij te schaven, Enduro wedstrijden te rijden, en de mooiste trails te temmen, beschikken de renners tevens over het High-end Enduro model van Stevens, de Sledge Max.
Verder gaat het team verder met de Duitse light components specialist Tune, voor de nodige remkracht en zorgt Trailaddicts met Hope.
De andere naamsponsor, distributeur en webshop MountainSports zorgt voor Wolftooth Kettingbladen, RedMonkey Grips, Morgaw Zadels en Doppio Slavo Sokken en Accesoires
Daarnaast word het team uitgerust dankzij Adidas Sport Eyewear, Squirt onderhoudsproducten, Kask helmen, Diadora Schoenen, Vitesse Racekleding, Verzorgingsprodukten NAQI,. Voor optimale grip en speed zullen Maxxis banden garant staan.
Om dit allemaal mogelijk te maken. Krijgen we de juiste financieele steun van HHP,specialist in andullatie matrassen en toebehoren en Record Zakenkantoor D’Hondt uit Oudenaarde.
Op 5 Maart vindt in Oudenaarde de BikeDream VeldToerTocht met aansluitend onze ploegvoorstelling plaats. Afstanden zijn respectievelijk 25 en 50 km, alsook een kidstocht van 15km, door de prachtige en uitdagende Vlaamse Ardennen. Voorafgaand kan men uitgebreid komen ontbijten ten voordele van het team. (7u30-10u)