Mountainbike team Grinta – bestrating.nl versterkt zich met klinkende namen

Mountainbike team Grinta-bestrating.nl versterkt zich met 2 klinkende namen uit de mountainbike wereld. Henk Jaap Moorlag en Jasper Ockeloen laten weten te hebben gekozen voor het team van Anne Jan Dekker en Benny Gankema. Op deze manier komen toch wel veel Nederlandse toppers in verschillende mountainbike disciplines met een American Eagle naar de parcoursen. Is dit toeval of gepland om te zorgen dat het merk nieuwe grandeur krijgt, toppers die net als weleer grote wedstrijden winnen.

Henk Jaap Moorlag zit weer vol ambitie en wil laten zien dat de naam waar een paar jaar geleden rekening mee gehouden moest worden weer terug is. De ambitie om te laten zien dat hij nog niet verleerd is wat toppers in het mountainbiken zijn. Henk Jaap wil zich laten zien in de Nederlandse wedstrijden maar zich ook manifesteren in Marathons en Duitse wedstrijden en de Beneluxcup. In redelijke luwte heeft Henk Jaap afgelopen jaar bij team Habitat onderdak gehad maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Terug naar de top wellicht, die mogelijkheden liggen er wel bij MTB Team Grinta-bestrating.nl, die ambitie is ook al uitgesproken. Met American Eagle als leverancier van de mountainbikes begint het mountainbike team uit Assen de grandeur te krijgen die ook American Eagle bezat en nu weer uit wil stralen. Met een goede back up van betrouwbare sponsors kan er weer meer dan mooi sportnieuws komen uit het Noorden van Nederland. Een hart voor de sport hebben ze daar in ieder geval en dat willen ze graag tonen aan het publiek.

Jasper Ockeloen behoeft eigenlijk ook geen nadere introductie of toch wel? Europees kampioen Beachracen, Nederlands Kampioen Beachracen, gekend en gevreesd wegrenner en Mountainbiker in de marathon discipline. Jasper heeft nog wat te leren maar ook nog een mooie carrière voor zich. Komend seizoen wil Jasper zich met Mountainbike team Grinta-bestrating.nl verder gaan ontwikkelen in de Marathon discipline maar ook in de XCO discipline. Met American Eagle onder zijn getrainde lichaam zal dat zeker gaan lukken. De ambities liggen hoog en ook afgelopen seizoen kwam er al eens een pareltje van een uitslag uit de koker rollen. De Marathon discipline is zwaar met hevige concurrentie maar daar houd Jasper zich uitstekend staande. Mooi ook dat Jasper Ockeloen zich verder wil bekwamen in de XCO discipline, het zal zwaar zijn maar leergierig als hij is gaat dat goed komen.