Mountainbiketrainingen voor nieuwelingen, junioren en beloften

Er worden vier trainingsdagen georganiseerd door de KNWU in samenwerking met bondscoach Gerben de Knegt voor nieuwelingen, junioren en beloften. Het idee hierachter komt voort uit het succesvolle landelijke trainingspunt voor veldrijders in Alphen, waar alle Nederlandse toppers in de winter op woensdag trainen. Hetzelfde probeert men nu voor mountainbikers mogelijk te maken, zodat er specifieker kan worden getraind. Doel is om mtb’ers beter voor te bereiden op techniek en interval. Daarnaast stimuleert een brede wedstrijdgroep elkaar ook.

Zowel jongens als meiden worden uitgenodigd om zich aan te melden voor één of meerdere trainingen, onder leiding van trainers Ton Pennings en Olaf Noorbergen. Je dient hiervoor in het bezit te zijn van een KNWU-licentie.

De trainingen zijn een voorbereiding op het Nederlands Kampioenschap in Landgraaf. Als je alle trainingen aanwezig bent, is dit een deel van je opbouw naar het NK. Tijdens en na de training zullen de trainers aangeven wat je aanvullend kan trainen in je eigen omgeving.

Data
De trainingen zullen plaatsvinden op:

  • Woensdag 14 juni
  • Woensdag 21 juni
  • Woensdag 28 juni
  • Woensdag 5 juli

Tijdstip
De trainingen zijn van 19.00 uur tot +/- 20.45 uur.

Locatie verzamelen
Parkeerplaats motorcross club Oss
Aengelbertlaan 60, Oss

Aanmelden
Ben je een nieuweling, junior of belofte en wil je graag de districtstrainingen volgen?  Meld je dan aan voor één of meerdere trainingen door een e-mail te sturen naar Ton Pennings (treejnert@gmail.com) of Olaf Noorbergen (o.noorbergen@gmail.com). Geef hierin even je naam, leeftijd en de datum/data aan dat je komt trainen.