Mtb Team Klaucke wordt Team Newcomm IT-Klaucke

Verheugend nieuws uit één van de belangrijkste mtb-provincies van Nederland. Sponsoren spreken het vertrouwen uit om het MTB-team van Klaucke wielersport mede te gaan ondersteunen. Naamdragend sponsor van een nieuw team geeft aan dat er toekomst zit in het mountainbiken in Nederland. Onderstaand treft u het persbericht wat wij gisteren binnen hebben gekregen over deze ontwikkelingen.

Met onderstaande mountainbikers gaat dit ambitieuze team in 2017 de competitie aan met de concurrentie. Dat er kampioenen in de mountainbikers zitten van dit team, is het afgelopen jaar al gebleken. Twee van deze kampioenen toppers herbergt het team voor komend seizoen.

Thom Bonder (NL marathon Kampioen belofte 2016 tevens Drents Kampioen)

Anne-Mark van der Vlag Elite

Richard Feiken (NL kampioen amateurs 2016)

Rene Benthem Amateurs

Onno Reynhout Masters 30+

Roland Lamein Masters 40+

 

“Na maanden van voorbereiding konden afgelopen vrijdagavond bij Klaucke Tweewielerhuis, definitief de handtekeningen gezet worden onder een nieuw sponsorcontract met NewComm IT. Het bedrijf dat gevestigd is aan de Transportweg in Assen, is een toonaangevende partij in Nederland aangaande Cloud-computing. De heren S. Zevenberg en W. Lalkens (dire…cteuren NewComm IT) en J. Klaucke (eigenaar Klaucke Tweewielerhuis), bezegelden samen met bestuurslid J. Funken en diverse betrokken renners met champagne het officiële document. Daarmee is ook de nieuwe naam, team NewComm IT – Klaucke een feit.

De krachten bundelen
Een derde grote, onmisbare partner is BureauDRP uit Assen. Het professionele en creatieve reclamebureau dat in hartje Assen is gevestigd, draagt de fietssport al jaren een warm hart toe. Met de samenwerking tussen Klaucke Tweewielerhuis, NewComm IT, BureauDRP en diverse andere sponsoren, krijgt Drenthe een prachtige impuls in de MTB Sport. Een sport die aan populariteit in de breedte een enorme groei heeft laten zien.
Het NewComm IT – Klaucke-MTB team zal in 2017 zowel bij amateurs als de elite opnieuw een fraaie bijdrage leveren aan de subtop van deze sport en een stimulans zijn voor vele jonge renners in de regio die een stap richting professionalisering willen maken. Niet voor niets rijden Thom Bonder (Nederlands en Drents kampioen bij de beloften) en Richard Feiken (Nederlands kampioen bij de amateurs) in dit team.

NewComm IT
Het Assens bedrijf NewComm IT is een Cloud-Dienstverlener in Nederland. Met een eigen, op veiligheid gecertificeerde Cloud is NewComm IT er voor organisaties die kiezen voor betrouwbaarheid, beschikbaarheid en bereikbaarheid van de bedrijfsgegevens.”

BureauDRP verzorgt nieuw jasje
BureauDRP heeft haar kennis en kunde toegepast in een prachtig kledingontwerp dat klaarligt voor productie. De samenwerking wordt zo op een bijzonder kleurrijke en positieve wijze uitgedragen. Begin 2017 kunt u de renners in dit nieuwe tenue aantreffen!”

klaucke-bikers Foto credits Dany Brix fotografie