Nederlands kampioenen bij de Vrouwen

Vier wedstrijden in 1 grote reeks. De Nieuwelingen, Junioren, Belofte en Elite vrouwen. Bij alle 4 de vrouwen categoriëen maken de favorieten voor de titel het waar. Knappe zeges op een Worldcup waardig parcours. Zwaar en selectief, alle rijdsters beamen dat.

Bij de Nieuwelingen vrouwen is het Lauren Molengraaf die de titel weg kaapt. Grote voorsprong op nummer 2 en een gelukkige Lauren na de finish.

Lauren Molengraaf.

Bij de Junior vrouwen maakt Luna waar wat er verwacht werd. Dat was geen vast gegeven gezien het laatste jaar. Veel tranen over de finish en gelukkig ook die mooie lach van iemand die een rood wit blauwe trui heeft gewonnen.

Luna Cnossen.

Bij de Belofte vrouwen ga je bijna zeggen wie anders. Puck Pieterse die haar favorietenrol meer dan waarmaakt en de belofte categorie heeft gewonnen. Mooie overwinning van de rijdster uit dezelfde ploeg als Mathieu van der Poel.

Puck Pieterse.

De Elite vrouwen helaas zonder Anne Terpstra. Ook Anne Tauber die het jammer vind dat andere Anne er niet bij is vandaag. Anne Tauber die er nog zichtbaar zin in had en na enkele ronden Puck Pieterse af kon schudden om solo naar haar 2e Nederlandse titel te rijden.