Nederlandse en Belgische U23 mannen presteren goed in Lenzerheide

De U23 wedstrijd in Lenzerheide was een slijtage slag, zoals elke U23 wedstrijd bij de mannen. Grote startvelden met allemaal jonge honden die vooraan willen rijden. Martins Blums wint de wedstrijd voor Maximilian Brandle. Nadir Colledani is derde, Sebastian Fini Carstensen vierde en Vlad Dascalu vijfde.

Milan Vader van het Watersley DEV team is vandaag 7e en weer helemaal terug met mooie uitslagen. Even een kleine dip gehad en nu weer top 10 rijder. Mooi resultaat van Milan.

Milan Vader, het gaat weer een heel stuk beter. Ik ging nu als eerste de afdaling na de startklim in. Dat scheelt echt een hele hoop. Het gevoel was er in de afgelopen week al weer en het is echt super dat het ook in de wedstrijd er uit komt. Op naar het NK in Landgraaf”

David Nordemann heeft ook vandaag weer een klein pechduiveltje mee rijden. Het zit er echt wel in maar ook nu gooit dat pechduiveltje roet in het eten. Dat hij toch weer naar voren terug rijd tekent het karakter van de biker van CST-Sandd AE mtb team.

David Nordemann, De eerste ronde ben ik helaas gevallen en dat nam veel meer tijd mee dan gedacht. Na de valpartij weer een inhaal race gereden en uiteindelijk van plaats 33 naar 18 terug gereden”

Belgisch biker Wout Alleman van het Scott-Goeman team haalt weer uit met een 8e plaats net achter Milan Vader. Zijn beste resultaat ooit in een WC wedstrijd. Wout heeft een erg mooie en goede wedstrijd gereden en kan met trots terug kijken op zijn WC in Lenzerheide.

Pierre de Froidmont komt met een 17e plaats zijn belofte als talent inlossen. Quinten Hermans kan niet verder komen dan de 36e plaats vandaag. 55 Erno Mccrae , 80 Jochen de Vocht. Ruim 140 starters en 130 finish momenten in Lenzerheide, de U23 mannen is een boordevolle categorie.