Nieuwe generatie vloerpompen SKS Germany

Sundern 10 maart 2022 – SKS Germany behoort tot de bekendste pompenproducenten. Eerder kondigden zij al de komst van een nieuwe generatie vloerpompen aan. Vooral de duurzaamheid van deze pompen wordt benadrukt. Omdat de mechaniek ervan te repareren is en daarvoor alle onderdelen leverbaar zijn en blijven. Met deze ‘pompen voor het leven’ is weggooien vanwege een enkel gebrek dus verleden tijd. Meest opvallende pomp is de AIR-X-PLORER DIGI 10.0, met een uiterst nauwkeurige drukweergave tot twee cijfers achter de komma. Alle nieuwe pompen komen met de vertrouwde 5 jaar fabrieksgarantie van SKS Germany.

De nieuwe pompen van SKS Germany zijn geschikt voor zowel hobbyfietsers als voor werkplaats professionals. Ingedeeld in de categorieën Eco, Comfort en Pro is er voor iedereen een passende pomp. Ze zijn voorzien van de recent verbeterde Multi Valve-kop ‘MV EASY’, die past op alle ventieltypes. Deze is met één hand te bedienen en sluit goed en gemakkelijk af. De glasvezelversterkte kop kan ook achteraf aan SKS-pompen worden gemonteerd. Hieronder zijn de nieuwe pompen van SKS kort beschreven.

AIRKOMPRESSOR COMPACT 10

Degelijke, stabiele, stalen instappomp, met kunststof voet en een prettig in de hand liggende kunststof handgreep. Pompt comfortabel tot 10 bar. Adviesprijs 29,99 euro.

AIRKOMPRESSOR 10.0

De AIRKOMPRESSOR 10.0 is voorzien van een gemakkelijk afleesbare 80 millimeter precisiemanometer. De lange hogedrukslang maakt het pompen comfortabeler en spaart het ventiel. Het is een solide pomp met stalen buis en robuuste kunststof voet. Dankzij de kunststof handgreep is er veel grip bij het pompen. Hoge bandenspanningen tot 10 bar zijn geen probleem. Adviesprijs 34,99 euro.

AIR-X-PLORER 10.0

Stabiele pomp met stalen voet en buis. Met de forse pompbuis wordt gemakkelijk een hoge druk tot 10 bar in de band opgebouwd. De extra lange hogedrukslang biedt ruimte bij het oppompen en spaart het ventiel. Verder: grote precisiemanometer, ergonomisch gevormde Soft-Touch handgreep en de geoptimaliseerde Multi Valve-kop ‘MV EASY’ voor alle ventieltypes. Adviesprijs 39,99 euro.

AIRMOTION 12.0

Pompt gemakkelijk tot 12 bar en is direct herkenbaar aan de hooggeplaatste precisiemanometer. Deze pomp zal vaak gezien worden bij wedstrijden en in fietswerkplaatsen. Zeer solide, met stalen voet en pompbuis. De extra lange slang met Multi Valve-kop ‘MV EASY’ en de Soft-Touch handgreep verhogen het pompcomfort. Dankzij de gegroefde pompbuis is de pomp ook gemakkelijk te vervoeren. Een fietspomp uit de betere klasse. Adviesprijs 49,99 euro.

AIR-X-PLORER DIGI 10.0

Opvallend aan deze unieke vloerpomp is de digitale weergave, met een zeer hoge meetnauwkeurigheid (in 2 decimalen tot 10 bar), dankzij hightech sensortechnologie. De forse stalen pompbuis en de solide metalen voet garanderen een goede krachtoverbrenging. Banden staan er snel mee op exact de gewenste druk. Met Soft-Touch handgreep, extra lange hogedrukslang en de Multi Valve-kop ‘MV EASY’, passend op alle soorten ventielen. 5 jaar fabrieksgarantie, waarvan 2 jaar op de elektronica. Adviesprijs 59,99 euro.

Alle fietspompen uit het assortiment van SKS Germany staan hier