NK jeugd in Moergestel was ook een feestje

Het waterkoude weer van gisteren was in Moergestel geen beletsel om er een zeer mooie dag van te maken. Je kan bijna zeggen het was een feestje.

Een vroeg begin met om half 10 de eerste categorie was ook het begin van een mooie lange dag. In totaal 14 wedstrijden van leeftijdsgroep 7 t/m leeftijdsgroep 14 passeerden de revue. Meisjes en jongens hebben gewoon aparte wedstrijden met een eigen rood-wit-blauwe trui. Daar wil je natuurlijk graag je ziel voor uit je lijf rijden. Dat dat ook gebeurde was tijdens de wedstrijden goed waar te nemen. De energie spat van het parcours tijdens jeugd wedstrijden. Ziel en zaligheid worden in die leuke sport gestoken. De wil om te winnen is bij de een wat meer dan de ander. Het level van alles geven was bij iedereen hetzelfde.

De organisatie die alles scherp in de hand heeft, alles perfect geregeld ook voor ons. De hele dag filmen met dit frisse weer is niet altijd makkelijk. Standtijden van batterijen die tegen de limiet aan lopen en dat betekend elk vrij moment laden. We zijn hopelijk geslaagd in onze opzet om te laten zien via een livestream wat jeugd veldrijden is. Gezien de zeer vele positieve commentaren op FB gaan wij er van uit dat het goed was.

The day after, ik zit al vroeg achter mijn scherm en laat alles nog eens de revue passeren terwijl ik dit stukje wegtik. Een dankjewel is op zijn plaats “voor iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt”

Zoals wij zeggen, tot de volgende. Crew Offroadbikers.eu