NK Streetrace 2-3 September in Oldebroek

Met het NK in Nieuwkuijk nog heel vers in het geheugen hebben we dit seizoen nog drie kampioenschappen te gaan. Kampioenschappen die een heel eigen leven hebben, geheel aparte wedstrijden zijn. Het NK Streetrace in Oldebroek, NK XC Eliminator in Sittard en het NK Marathon in Eijsden.

De eerste Kampioenswedstrijd die er weer aankomt is het NK Streetrace in Oldebroek dit jaar. Vorig jaar zagen we daar een felle strijd waar Jeroen Boelen als overwinnaar uit de bus kwam. Dat was in Streetrace dorp Goirle met heel veel publiek. Dit jaar is het Gelderse Oldebroek aangeboden om te organiseren en dat hebben ze graag geaccepteerd.

Let wel op, de eerste wedstrijden zijn op Vrijdag 2 September en Zaterdag 3 September is de slotdag. Vrijdag 2 September zijn de masters die het spits afbijten. Deze wedstrijd word nog voorafgegaan door een dikke banden race. Schrijf ruim van te voren in zodat de organisatie weet hoeveel bikers ze kunnen verwachten. De inschrijftermijn loopt tot 24 Augustus.  Voor het volledige programma ga naar de website van:

http://www.atb-vereniging-oldebroek.nl/

Heb je hier niet genoeg aan, je kan altijd info aanvragen via de website van de organiserende vereniging. Offroadbikers.eu zal aanwezig zijn tijdens dit weekend.