Overwinningen voor Anne Terpstra en Milan Vader in Bundesliga van Gedern

In het Duitse Gedern is de Bundesliga verreden deze Zondag. Bij de vrouwen en de mannen was dit een overwinning voor een Nederlandse mountainbiker. Anne Terpstra bij de vrouwen, Milan Vader bij de mannen.

Zo vlak voor de WC cyclus start in Nove Mesto is dat een zeer mooie opsteker voor deze Nederlandse bikers. Anne Terpstra is zeker in staat in Nove Mesto een mooie uitslag te realiseren. De moraal boost zal haar aankomende weekend nog steeds een beetje vleugels geven. Anne is erg content met deze overwinning, Ghost Factory racing kan terugzien op een geslaagde wedstrijd. Gefeliciteerd met deze overwinning.

“Anne Terpstra; Oranje boven dit weekend. Zelf heb ik mijn wedstrijd gewonnen, Hans Becking gewonnen, Mathieu van der Poel gewonnen, Milan Vader gewonnen. Wat een tof weekend”

Milan Vader die bij zijn laatste wedstrijd nog gevallen was na de finish is goed hersteld van deze klap. Als laatste test was Gedern met een goed startveld nog een try out voor Nove Mesto. we kunnen stellen dat Milan op het goede spoor zit en al heeft geroken aan een volgende klus. De U23 is goed bezet bij de mannen en Milan is daar een van de publiekstrekkers. Met deze overwinning sterkt het zijn vertrouwen in het komende weekend. gefeliciteerd Milan met deze overwinning.

Milan Vader; Ik ben er vanaf het begin vol voor gegaan. De aanval gekozen en na anderhalve ronde werd ik terug gehaald. Dit alles met het oog op Nove Mesto. Na dat ik terug werd gehaald heb ik even wat herstel genomen en ben weer in de aanval gegaan. Uiteindelijk was het verschil aan de finish klein maar de beloning groot. Ik was echt helemaal stik kapot en de fiets liep door de vele mooder ook al niet meer naar behoren. Door geen risico’s te nemen is het me gelukt te winnen. Een bevestiging dat de aanpak die we volgen zijn vruchten afwerpt. Ik ben dan ook erg trots op de mensen met wie ik samen werk. Nu op naar volgende week in Nove Mesto”