Pauliena Rooijakkers maakt favorietenrol waar en wint eerste EK Beachracen

Pauliena Rooijakkers wint de eerste EK Beachrace titel bij de vrouwen. Esther van Veen wordt tweede en in extremis pakt Nathalie van Gogh de derde plaats. Parkhotel Valkenburg Continental team kan terug zien op een perfect podium.

wp_20161218_047

Bijna uit het vertrek de kop nemen in de vrouwen wedstrijd, een kleine voorsprong stelselmatig uitbouwen en dan als eerste die finish passeren. Dat is in een notedop het verhaal van deze vrouwen wedstrijd voor Pauliena Rooijakkers. En ja ze was de favoriete samen met Esther van Veen die in de achtergrond met Alieke Hoogenboom en Nathalie van Gogh de achtervolging in kon zetten op Pauliena.

Tegen Pauliena was echter geen kruit gewassen vandaag. Esther van Veen komt op achterstand als tweede over de finish en tot verbazing van enkelen aan de finish pakt Nathalie van Gogh nog de derde plaats. Alieke Hoogenboom word nog op het laatste van deze wedstrijd ingehaald en is geklopt voor die derde plaats. Een 1,2,3 voor Parkhotel Valkenburg Continental team, meer valt er op een EK niet te wensen.