Persvoorstelling , Intrasys – Nodrugs Dreamteam

2015 :   geen grote ambities toch droomjaar

Bert die bij comeback direct boven verwachtingen presteerde. Stijn die z’n eerste podium haalt.   Ouderen die gewoon naast de jonge gasten staan,  samen gaan verkennen, tips and trips delen.  Ze mee over de de streep halen om dingen toch te durven/ te proberen.   Een Brian die ondanks gezondheidsproblemen toch bleef vechten, ook veel steun en schouderklopkes kreeg van mensen in en rond het team.

3e plaats in teamranking van Benelux Cup na 2 Nederlandse Topteam, waar vooral de jeugd echt voor gegaan is.  Stress tot op de laatste wedstrijd in de allerlaatste manche.

2 Vlaamse en 2 provinciale titels, meer dan 50 podiumplaatsen

Gezellige drukte rond de teamstand op wedstrijden, waar het team op veel sympathie en vriendschap kan rekenen van mtb-liefhebbers.

Topweekend in juli in Bois des Reves als absolute kers op de taart.  2 Belgische titels, en zilveren en bronzen medaille.  De beleving naar en op dit weekend is persoonlijk één van de topmomenten die me altijd zal bij blijven.    Renners die me spraken over een droom, er mee voor gaan, stress weghouden, en dromen zien uitkomen.

Intussen hebben we in 7 voorgaande seizoenen al mooi palmares met 3 Belgische titels, 8 Vlaamse titels en 6 provinciale titels. En zijn we klaar voor een 8e seizoen. Dat is ook op het teamweekend gebleken.

 

2016

 

Eerst en vooral op alle vlakken blijft de basis van het dreamteam behouden.  Alle partners/sponsors blijven team ondersteunen. INTRASYS (REKKENSHOP) en NODRUGS SPORTSWEAR blijven naamsponsors. Granville is fietsleveranciers.  Andere partners : Sponser.nu voor sportvoeding, SALICE helmen en brillen via FSM PRO CYCLING LINE, GURU SPORT, SCOTT BENELUX, DT SWISS, SWISSSTOP, VELDA CYCLING en INTERCYCLE.

In het rennersbestand slecht 1 wijziging, op voorspraak van één van onze sponsors komt Jef Bertels bij Master1, waar Gerrit grote leegte laat, het team versterken. Een gedreven en gepassioneerd mtb-er hebben we kunnen zien op het voorbije teamweekend.   Voor vele een onbekende maar zal ook vele gaan verbazen.

De grootste wijzing zit eigenlijk achter de schermen.  Door nieuwe regelgeving  van WBV is Intrasys Nodrugs MTB Dreamteam nu ondergebracht in Dreamteam Cycling vzw waar Inne Antonissen  Steffi komt vervangen als secretaris.

Voor 2016 heb ik al veel ambities opgevangen. Op het teamweekend duidelijk stuk voor stuk gedreven renners bezig gezien.

Toch is er van team uit nooit druk of verwachtingen.   We spreken binnen ons team niet van doelen maar , passend bij de teamnaam,  over dromen.   Een doel nastreven zorgt voor druk/stress, een doel niet halen klinkt/voelt als falen, mislukking. Als je een droom kan realiseren voelt geweldig, een droom nastreven kan je altijd, niet alle dromen hoeven uit te komen.   En dromen kunnen uitkomen dat is in 2015 meer dan ééns gebleken.  Er zijn dromen in 2016  die de Belgische grenzen overschrijden.

En de omkadering van het team wil graag mee trachten deze dromen te realiseren. Lotte wil haar Belgische trui laten zien in de Juniors Cup in Italië en Zwitserland om zo haar EK-droom voor Zweden te realiseren.   Britt Segers en Robbe Platteeuw zit momenteel in selectie/ begeleidingstrajet van Belgian Cycling onder leiding van Filip Meirhaeghe.

Gerrit heeft BK met stip aangeduid en wil ook naar het WK Masters in Val di Sole toewerken.

Hopelijk kunnen we als team ook weer schitteren in de Benelux Cup-teamranking.

 

Renners :

IBE VAN THILLO               u15

JASON DE GRAEVE         nieuweling

BRITT SEGERS                   dames-jeugd – Vlaams Kampioen 2015/brons BK dames nieuweling 2015

LOTTE VAN THILLO         dames-jeugd – Belgisch Kampioen 2015 dames juniors

ROBBE PLATTEEUW        junior

BRIAN DE GRAEVE          junior

BERT VAN ASBROECK    junior

STIJN VAN DEN EECKHOUT         junior

STEFFI DERVEAUX           dames-elite

BRAM VAN WIJMEERSCH            elite

JEF BERTELS                       master1

GERRIT DELFOSSE           master2               BK XCM 2015 / zilver BK XCO / Vlaams kamp masters1 2015

PATRICK TAS                     master2

CLAUDE DERVEAUX       master2

TOM SEGERS                     master2 / teammanager

 

Sponsors/partners :

INTRASYS (REKKENSHOP)

NODRUGS SPORTSWEAR

GRANVILLE

Sponser.nu

SALICE.BE / FSM PRO CYCLING LINE

GURU SPORT

SCOTT BENELUX

DT SWISS

SWISSSTOP

VELDA CYCLING

INTERCYCLE