Puck Pieterse degradeert alle Nederlandse vrouwen in Berlicum tot figuranten

Puck Pieterse is een naam om voorlopig te onthouden. De Nieuweling vrouw heeft in Berlicum alle Nederlandse vrouwen gedegradeerd tot figuranten. Alle vrouwen starten tegelijk maar werden wel opgesteld in vakken, Puck Pieterse start in het laatste vak van de Nieuweling vrouwen. Na 1 ronde rijd ze al op kop van alle drie de categorieën.

Maaike de Heij wint de eerste NL Cup bij de Elite/belofte vrouwen voor Linda ter Beek die tweede wordt en Marquerite de Neve is derde. Met een leuk veld werd hier de wedstrijd verreden. Een van de kanshebbers voor een hoge klassering Hannah van Boven reed in de eerste ronde een tak in haar cassette en kon niet schakelen wat in de tech zone pas verholpen kon worden.

De Junior vrouwen zijn met 5 aan de start verschenen, nee dat is zeker niet veel maar gelukkig dat alle vrouwen gelijktijdig starten. Larissa Hartog kan de zege bloemen mee naar huis nemen. Dieke van Wilgen is tweede en Melanie Viveen derde.

Zoals gezegd wint Puck Pieterse de wedstrijd van de Nieuwelingen vrouwen, als er geen verschillende klassen waren dan had ze glansrijk de wedstrijd gewonnen. Tweede bij de Nieuweling vrouwen is Fleur van der Peet en derde Anemoon van Dienst.