Puck Pieterse en Chris van Dijk bevestigen met plaats vier

Bij de U23 vrouwen is het Puck Pieterse die wederom bevestigd goed in vorm te zijn en ze wordt 4e. Mooi podium voor de Nederlandse U23 rijdster die laat zien er bij te horen in deze zware omstandigheden. Mona Mitterwalner is momenteel van een andere wereld en pakt bij de U23 de overwinning voor Caroline Bohe en Kata Blanka Vas. Puck Pieterse 4 en Harriet Harnden 5e. Mooi en sterk podium van deze jonge vrouwen. Fem van Empel pakt dan een keurige 21e plaats, veel beter dan vorige week in Albstadt. Romana Carfora op de 35e plaats en Hannah van Boven op de 36e plaats. Emeline Detilleux kan met een 13e plaats tevreden terug kijken als eerste en enige Belgische bikester.

Bij de U23 mannen vinden we de eerste Benelux biker terug op plaats 25 die voor Jarne van der Steen is. Clement Horny is 30e. Arne Janssens op plaats 33. Ian Shumacher op plaats 44. Paul Snip op plaats 65. Frits Biesterbos op plaats 91 en Niek Hornsman op plaats 92. Beau de Wijn op plaats 129 en Lukas Malezsewski heeft een DNF achter zijn naam.

De Junior Vrouwen hebben met Julia Gregoire die 11e wordt en Luna Cnossen die 38e wordt maar 2 Benelux bikesters aan de start. Zware wedstrijd volgens Luna en ze is blij 38e te zijn geworden. Julia doet het met een 11e plaats gewoon goed.

De Junior mannen hebben met Chris van Dijk een bijna vaste podium kandidaat. Zijn 4e plaats is een goede prestatie en betekend veel punten. Tom Schellekens haalt zijn gram na een mindere wedstrijd in Albstadt en pakt een mooie 12e plaats. Theo Demarcin uit Belgie op plaats 25. David Haverdings op plaats 32. Rens Teunissen van Manen op plaats 44. Daan Depuydt op plaats 50. Joost Brinkman op plaats 69. Guillaume van Vlaenderen op plaats 80. Kay de Bruykere op plaats 85. Yentl Seynave op plaats 116. Pepijn van Elzakker op plaats 125. Morris Gruyters en Tim Rex hebben een DNF achter hun naam.