Remco Smits wint de 70 km tijdens “De Hel van Groesbeek”

De 70 km tijdens de hel van Groesbeek is een mooie overwinning geworden voor Remco Smits van Olympia Cicli mountainbike team. Gijs Derksen wordt hier tweede en Hielke Heijs derde.

Ook bij de 70 km wordt de wedstrijd gekenmerkt door een redelijke groep aan kop van de wedstrijd. Remco Smits, Gijs Derksen, Hielke Heijs, Joris Nieuwenhuizen, Patrick de Laat en Bart Pennings zijn zomaar de namen aan kop van de wedstrijd. De beslissing valt hier ook in het laatste gedeelte van de wedstrijd waarin Remco Smits net het verschil kan maken en de overwinning weg kaapt. Gijs Derksen moet sprinten met Hielke Heijs en haalt het voor de tweede plek. Hielke Heijs derde en Sunweb dev team prof Joris Nieuwenhuizen grijpt met een 4e plaats net naast het podium. Patrick de Laat wordt 5e, Bart Pennings 6e, Mark Schepp 7, Niko Beldman 8, Maarten Visker 9 en Paul Evers 10.

Bij de vrouwen is het “wie anders” dan de grote Reza Hormes-Ravenstijn die toch weer die wedstrijd op haar naam schrijft. Tof en super cool dat Reza dit weer doet, ook wel een beetje haar trainingsgebied natuurlijk. Ook organisator en speaker Bas Vroemen was verguld met de overwinning  van Reza. Pleuni van Gulik-Mohlman is tweede in deze race en Monique Zeldenrust neemt de tweede plaats mee. 4e Susan Visscher, 5e Rikka Vreeswijk, 6e Linja de Jonge, 7e Mirjam de Bruijn, 8e Mary Rose Postma, 9e Anne Marsman en 10e wordt Debby Frenken.