De revival van American Eagle met Bart Brentjens en Henk Schipper

American Eagle was destijds het eerste merk wat een Olympisch kampioen mountainbiken had. Bart Brentjens was degene die het merk grote bekendheid gaf.

1k0ae6small

Met de teloorgang van Veltec in Valkenswaard was ook het merk American Eagle ten dode opgeschreven. De naam is wel gebleven en daar is nu weer een doorstart mee gemaakt. Vroeger was het de kwaliteit van een topmerk en dat is wat Bart Brentjens en Henk Schipper nu weer willen brengen. Henk Schipper die OA aan de wieg van FFWD stond, nu samen met Bart Brentjens weer aan de wedergeboorte van een roemrijk merk.

“Voor Bart Brentjens is het heel speciaal om met het merk waar hij grote triomfen mee vierde aan de slag te gaan. Ik heb met American Eagle mijn Olympische titel en grootste overwinningen behaald”

Samen met het team van manager Bart Brentjens zijn er volop mogelijkheden het merk weer op de kaart te zetten. Allereerst natuurlijk als frame sponsor van het team van Brentjens maar al snel hopelijk ook weer leverbaar aan het publiek. De ontwikkeling zal hard gaan en op een hoog niveau zijn. In het verleden is het team ook betrokken geweest bij nieuwe merken, het resultaat mag genoegzaam bekend zijn.

Mooi ook dat het merk American Eagle weer terug is van weg geweest. Veel succes bij het maken van de eerste modellen en net als het publiek zijn wij natuurlijk razend benieuwd hoe het er uit gaat zien. Oranje boven misschien ?