Sara Sonnemans gaat voor een topresultaat in Hoogerheide

Sara Sonnemans uit Someren, komend van RTC Buitenlust in Helmond en rijdend voor het ZZPR team van Frank Groenendaal. Sara die tijdens het NK in Zaltbommel zich goed op liet merken met een uitstekende 2e plaats achter de zeer sterke Lauren Molengraaf en voor haar concurrentes Roxanne Takken en Puck Langenbarg.Sara Sonnemans 1e jaars junior vrouw

Na de laatste WC wedstrijd in Besançon laatste Zondag die voor haar gezien werd als de laatste test voor het WK in Hoogerheide. Niet de benen hebben en benen die volliepen en toch een 14e plaats hebben daar was ik tevreden mee. Met die wetenschap zou het mogelijk moeten zijn als 1e jaars Junior vrouw een top 15 te rijden. Top 10 zou een mogelijkheid kunnen zijn als alles mee zou zetten en de benen mee willen werken.

Geen stress is een van de belangrijkste dingen voor Sara, geen al te hoge verwachtingen scheppen en wel een duidelijk doel hebben. Op deze manier ga ik het WK in Hoogerheide beginnen en behandel deze wedstrijd ook als een wedstrijd zoals ik ze altijd rij.

Wij wensen Sara veel succes tijdens het WK in Hoogerheide waar de Junior vrouwen op Zaterdagmorgen de spits afbijten.